XVII. kerületi Szakrendelők

Kedves Páciensek! 2021. június 30-án a RTG csak délelőtt fogad betegeket.

 

A péntek délutáni rendelések bizonytalan ideig elmaradnak, betegfelvétel 12 óráig. Ismételten hangsúlyozzuk, hogy ellenkező értelmű utasításig a korábban már előjegyzett betegeket ellátjuk.

 

2021. június 2-tól Pszichiátria osztály felújítási munkálatok miatt ideiglenesen átköltözik a Pesti út 41/D szám alá. tel: +3620/5165217

 

 

 

Aktuális tervezett orvosi beosztás ( A beosztás a hónap folyamán többször is módosulhat előre nem tervezett szabadság, betegség, egyéb okok miatt, ezért kérjük, hogy megjelenés előtt érdeklődjenek telefonon az aktuális rendelés felől. )

 

 

A sürgősségi ellátás folyamata

 

A sürgősségi ellátást igénylő, illetve mentővel érkezett betegeknek is szükséges a központi betegfelvételi irodában a regisztráción átesni, csak ezután jelentkezhet az illetékes szakrendelésen az asszisztensnél. Az ilyen jellegű esetek elsőbbséget élveznek a regisztráció során is. A súlyosabb traumatológiai esetek intézményünkből továbbküldésre kerülnek a területileg illetékes traumatológiai szakellátó helyre. A továbbküldésről a rendelést ellátó orvos dönt. A sürgős ellátást igénylő kórállapotok listáját az 52/2006.(XII.28.) EüM rendelet a sürgős szükség körébe tartozó egyes egészségügyi szolgáltatásokról szabályozza.