Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Budapesti
Bajcsy-Zsilinszky Kórház és rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

XVII. kerületi Szakrendelők

 

 

 

Aktuális tervezett orvosi beosztás ( A beosztás a hónap folyamán többször is módosulhat előre nem tervezett szabadság, betegség, egyéb okok miatt, ezért kérjük, hogy megjelenés előtt érdeklődjenek telefonon az aktuális rendelés felől. )

 

BETEGFELVÉTELI TÁJÉKOZTATÁS

 

Minden szakvizsgálatra jelentkező beteg – a betegfelvétel nyitvatartási ideje alatt (H-Cs: 7:00-19:00, P: 7:00-14:00) – a betegfelvételen köteles bejelentkezni, függetlenül attól, hogy az adott szakrendelés beutaló köteles-e vagy sem! A betegfelvételen történik a betegek azonosítása, adatainak és előjegyzésének az ellenőrzése, a beutaló adatainak rögzítése és a betegek felvétele az adott osztály napi munkalistájára.

 

A sürgősségi ellátás folyamata

 

A sürgősségi ellátást igénylő, illetve mentővel érkezett betegeknek is szükséges a központi betegfelvételi irodában a regisztráción átesni, csak ezután jelentkezhet az illetékes szakrendelésen az asszisztensnél. Az ilyen jellegű esetek elsőbbséget élveznek a regisztráció során is. A súlyosabb traumatológiai esetek intézményünkből továbbküldésre kerülnek a területileg illetékes traumatológiai szakellátó helyre. A továbbküldésről a rendelést ellátó orvos dönt. A sürgős ellátást igénylő kórállapotok listáját az 52/2006.(XII.28.) EüM rendelet a sürgős szükség körébe tartozó egyes egészségügyi szolgáltatásokról szabályozza.

 

Ugrás a főmenühöz