X. kerületi Szakrendelők

Aktuális tervezett orvosi beosztások – ( A beosztás a hónap folyamán többször is módosulhat előre nem tervezett szabadság, betegség, egyéb okok miatt, ezért kérjük, hogy megjelenés előtt érdeklődjenek telefonon az aktuális rendelés felől. )

 

 

Tisztelt Pácienseink!

A Covid-19 járvány második hullámára való tekintettel ismételten korlátozzuk az Intézetünk területén egyszerre tartózkodó páciensek számát.

A szakrendeléseinket kérem előjegyzés alapján vegyék igénybe.

A várakozásra kijelölt helyeken csak annyi beteget tudunk beengedni, hogy a páciensek közötti 1,5 méter távolságot tartani lehessen.

A betegek beengedésének és irányításának megszervezése a rendelők vezetőinek feladata.

 

 

A sürgősségi ellátás folyamata

 

A sürgősségi ellátást igénylő, illetve mentővel érkezett betegeknek is szükséges a központi betegfelvételi irodában a regisztráción átesni, csak ezután jelentkezhet az illetékes szakrendelésen az asszisztensnél. Az ilyen jellegű esetek elsőbbséget élveznek a regisztráció során is. A súlyosabb traumatológiai esetek intézményünkből továbbküldésre kerülnek a területileg illetékes traumatológiai szakellátó helyre. A továbbküldésről a rendelést ellátó orvos dönt. A sürgős ellátást igénylő kórállapotok listáját az 52/2006.(XII.28.) EüM rendelet a sürgős szükség körébe tartozó egyes egészségügyi szolgáltatásokról szabályozza.