Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Budapesti
Bajcsy-Zsilinszky Kórház és rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

X. kerületi Szakrendelők

Tisztelt Pácienseink!

A Kőbányai úti X. kerületi Szakrendelő szakrendelései a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet “S” épületébe (1106 Budapest, Maglódi út 89-91) találhatóak.

A X. kerületi Pszichiátriai szakrendelés és gondozó a 1106 Budapest, Maglódi út 29. szám alá költözött.

 

Aktuális tervezett orvosi beosztások – ( A beosztás a hónap folyamán többször is módosulhat előre nem tervezett szabadság, betegség, egyéb okok miatt, ezért kérjük, hogy megjelenés előtt érdeklődjenek telefonon az aktuális rendelés felől. )

 

 

Tisztelt Pácienseink!

 

A rendelési idők változhatnak (szabadság, betegség miatt), ezért kérjük, hogy megjelenés előtt érdeklődjenek telefonon az adott rendelésen, vagy a betegirányítóban (call-center: 432-9606).

Az aktuális rendelési időről és a részlegek közvetlen telefonszámairól a Bajcsy Kórház honlapján is tájékozódhat:

www.bajcsy.hu/kórházunkról/X. kerületi Szakrendelők/aktuális tervezett orvosi beosztások menüpont alatt.

A szakrendeléseinket kérem továbbra is előjegyzés alapján vegyék igénybe.

 

 

 

 

A sürgősségi ellátás folyamata

 

A sürgősségi ellátást igénylő, illetve mentővel érkezett betegeknek is szükséges a központi betegfelvételi irodában a regisztráción átesni, csak ezután jelentkezhet az illetékes szakrendelésen az asszisztensnél. Az ilyen jellegű esetek elsőbbséget élveznek a regisztráció során is. A súlyosabb traumatológiai esetek intézményünkből továbbküldésre kerülnek a területileg illetékes traumatológiai szakellátó helyre. A továbbküldésről a rendelést ellátó orvos dönt. A sürgős ellátást igénylő kórállapotok listáját az 52/2006.(XII.28.) EüM rendelet a sürgős szükség körébe tartozó egyes egészségügyi szolgáltatásokról szabályozza.

 

Ugrás a főmenühöz