Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

Urológiai szakrendelés

 

XVII. kerületi Szakrendelő Ferihegyi út 95. I. emeletén; Telefon: 06-1-254-0550,  +36-30-0182-182
Beosztás Név
Főorvos Dr. Fenke Ferenc
Vezető asszisztens Balogh Irén
Asszisztens Halász-Szabó Márta

 

 

Röviden az osztályról

Az urológia a húgyutak (vesék, húgyvezetékek, húgyhólyag, húgycső) és a férfi nemiszervek (prosztata, ondóhólyagok, herék, mellékherék, herevezetékek, herezacskó, hímvessző) SEBÉSZETI megbetegedéseivel foglalkozik.
NEM képezi az urológia tárgyát a bizonytalan hasi-alhasi fájdalmak, a derékfájás okának kivizsgálása, mint ahogy az egyszerű húgyhólyaggyulladás (gyakori, fájdalmas vizelés), vagy az aranyér kezelése sem.

A betegfelvétel Minden rendelési idő kezdete előtt egy órával indul és minden rendelési idő vége előtt egy órával zárul.
A nyári szabadságok idején – július 1. – augusztus 31. – a rendelési idő napi egy műszakra korlátozódik, erről – és a rendelést végző orvos személyéről – időben érdemes tájékozódni.

Szakrendelőnkben a betegellátás – a háziorvos által sürgősnek ítélt esetek kivételével – 2011. január 1. óta előjegyzés alapján történik. Ez a munka-alkalmassági vizsgálatokra, a potencia-zavar kivizsgálására és az incontinentia-betét javaslattételére is vonatkozik. Az urológiai vizsgálat nem beutaló-köteles, de a szakorvostól elvárt korrekt vélemény érdekében tanácsos az urológushoz friss leletekkel és háziorvosi javaslat alapján fordulni.

 

Az osztály szakrendelései, ambulanciái és előjegyzés információk

 

Hétfő:  08:00 – 13:00 Dr. Fenke Ferenc
Kedd:  08:00 – 13:00 Dr. Török Péter
Szerda:  08:00 – 13:00 Dr. Fenke Ferenc
Csütörtök:  08:00 – 13:00 Dr. Török Péter
Péntek:  08:00 – 13:00 Dr. Fenke Ferenc

 

Kérjük, hogy megjelenésük előtt érdeklődjenek az aktuális rendelési idő felől, mivel az változhat szabadság, betegség, stb miatt.

 

Előjegyzési lehetőség van a rendelésre a call-centeren keresztül: 432-9606 telefonszámon.

Ugrás a főmenühöz