Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Budapesti
Bajcsy-Zsilinszky Kórház és rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

Tudomány Napja

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben november 20-án tudományos konferenciát rendeztek a Magyar Tudomány Napja alkalmából

Bodnár Attila főigazgató elnökletével A fül-orr-gégészeti és fej-nyaksebészeti ellátás fejlődése a Bajcsy Kórházban: új módszerek, új eredmények címmel tudományos  ülést rendeztek.

A Magyar Tudomány Ünnepe, a Magyar Tudományos Akadémia által 15 éve minden év novemberében megrendezett országos és határon túli programsorozat. Az eseményfolyam hagyományosan egy központi gondolat köré szerveződik, amely közös szempontként érvényesül a rendezvény témaválasztásaiban és előadásaiban. 

A 2018. évi Magyar Tudomány Ünnepének mottója a „Határtalan tudomány”.

Ennek szellemében a Bajcsy Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet által rendezett konferencián hét  előadást láthattak-hallhattak az intézet elismert orvosaitól, ill. külső előadótól.

Az előadások vezérfonala a  meghirdetett tematika szerint a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Orr-Fül-Gégészetének új módszerei és azok eredményei bemutatása volt .

 

A tudományos ülésre az intézet valamennyi dolgozója mellett meghívták az orr-fül-gégészet jeles képviselőit, az egészségügy vezetőit, házi orvosokat és üzleti partnereiket

 

Bodnár Attila főigazgató beszédében külön hangsúlyozta a tudomány  társadalomban betöltött szerepének kiemelkedő fontosságát.

Ugrás a főmenühöz