Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

Semmelweis-Nap 2022

 

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben díjakat, elismeréseket, és kinevezéseket adtak át Semmelweis-nap alkalmából

 

Dr. Böszörményi-Nagy Géza, az Urológia osztályvezető főorvosának Semmelweis Ignác szellemi örökségéről szóló előadása nyitotta meg az ünnepséget.

Dr. Stubnya Gusztáv főigazgató méltatta a dolgozók elhivatottságát, külön kiemelve a járvány okozta helyzetben kitartásukat és áldozatos munkájukat, majd elismeréseket és kinevezéseket adott át.

A Bajcsy-Zsilinszky Kórházért emlékéremmel kitüntetettek tevékenysége meghatározó az intézmény fejlődésében. Kiemelkedő teljesítményét ezzel az életműdíjjal köszönték meg Professzor Dr. László Ádámnak, aki nemzetközi hírű tudományos munkája mellett hosszú évekig vezette a Bajcsy Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályát.

 

Főigazgatói elismerő oklevelet kimagasló szakmai munkájáért 25 dolgozó, a Főigazgatói dicséretet 53 dolgozó vihetett haza. A főigazgató átadta az adjunktusi és a főorvosi kinevezéseket is.

Az egészségügyi szakdolgozói pályázatra 7 pályamű érkezett, melyek alkotói elismerésben részesültek. Külön taps köszöntötte a Bajcsy Kórházban jubileumi éveket töltött dolgozókat.

A Semmelweis-napi ünnepség állófogadással zárult.

 

Ugrás a főmenühöz