Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

Semmelweis-nap 2021

A Semmelweis-napot idén június 29-én ünnepelték a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban a járványügyi szabályok betartásával.

 

Dr. Szécsényi István, a Szülészet/Nőgyógyászat osztályvezető főorvosának Semmelweis Ignác életéről és munkásságáról szóló előadása nyitotta meg az ünnepséget.

Dr. Stubnya Gusztáv főigazgató méltatta a dolgozók elhivatottságát, külön kiemelve a járvány okozta helyzetben kitartásukat és áldozatos munkájukat, majd elismeréseket és kinevezéseket adott át.

A Bajcsy-Zsilinszky Kórházért emlékéremmel kitüntetettek tevékenysége meghatározó az intézmény fejlődésében. Kiemelkedő teljesítményét ezzel az életműdíjjal köszönték meg a Krónikus Belgyógyászat osztályvezető főorvosának, Dr. Nagy Máriának, és a XVII. kerületi szakrendelő vezető főorvosának, dr. Fenke Ferencnek.

 

A Bajcsy-Zsilinszky Kórházért díszoklevél várományosai azok, akik az intézmény működését, fejlődését tevékenységükkel kiemelkedő mértékben segítették. Ebben az évben a Bajcsy-Zsilinszky Kórházhoz tartozó kerületi szakrendelők fejlesztéséhez, új létesítmény építéséhez nyújtott támogatásukért Rákosmente polgármestere, Horváth Tamás, és Kőbánya alpolgármestere, Weeber Tibor József részesült az elismerésben.

 

Főigazgatói elismerő oklevelet kimagasló szakmai munkájáért 24 dolgozó, a Főigazgatói dicséretet 50 dolgozó vihetett haza. A főigazgató átadta az adjunktusi és az alorvosi kinevezéseket is.

A Semmelweis-napi ünnepség állófogadással zárult.

Ugrás a főmenühöz