Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Budapesti
Bajcsy-Zsilinszky Kórház és rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

Semmelweis-Nap 2020

 

S A J T Ó K Ö Z L E M É N Y

 

Az ünnepségre az intézet valamennyi dolgozója mellett meghívtuk az egészségügy vezetőket, helyi politikusokat, együttműködő szervezeteket és üzleti partnereiket.Professzor Dr. Horváth Ildikó Egészségügyért Felelős államtitkár asszony Semmelweis-napi köszöntőjét vendégeinknek felolvastuk.

 

A Bajcsy-Zsilinszky Kórházért emlékéremmel kitüntetettek tevékenysége meghatározó az intézmény fejlődésében. Ebben az évben a korona vírus járványban végzett kiemelkedő teljesítményt is ezzel az életműdíjjal köszöntük meg a Központi Anaeszteziológiai Intenzív és Sürgősségi Betegellátás osztályvezető főorvosának, Dr. Völgyes Barbarának és Kalecz Zsuzsanna ápolási igazgatónak.  

 

A Bajcsy-Zsilinszky Kórházért díszoklevél várományosai azok, akik az intézmény működését, fejlődését tevékenységükkel kiemelkedő mértékben segítették. Ebben az évben Bajcsy Kórház járvány kezelésében nyújtott támogatásukért a Katasztrófavédelemtől Fábián István ezredes és Vadas László főhadnagy kórházparancsnokok részesültek az elismerésben.

 

 

Ugrás a főmenühöz