Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Budapesti
Bajcsy-Zsilinszky Kórház és rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

Sebészet

 

 

 

XVII. kerületi Szakrendelő Ferihegyi út 95. fsz. Telefon: 06-1-254-0545, mellék: 4545
Beosztás Név
Vezető főorvos Dr. Hollós Gábor
Csoportvezető
Csoportvezető helyettes
Asszisztensek

 

Röviden az osztályról

A felnőtt sebészeti  járóbeteg szakrendelés két műszakban történik hétfőtől péntekig.  A délelőttös műszak 8-14 h-ig, a délutános műszak 13-19 h-ig tart. Pénteki napokon a rendelés 8-13 h-ig tart. (A nyári hónapokban a rendelés idő ettől eltérhet, ezért kérjük, mielőtt szakrendelésünket felkeresi, telefonon érdeklődjön). Bejelentkezés a rendelési időt megelőző egy órával előbb lehetséges. A rendelésen folyó munkát a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Sebészeti Osztálya szakmailag felügyeli.

Egy héten ötször hétfőtől – péntekig, előjegyzés alapján ambuláns műtéteket végzünk. Az ambuláns műtétek alkalmával bőr alatti kötőszöveti elváltozások, faggyúmirigy ciszták illetve bőrgyógyászati javaslatra bőrdaganatok, anyajegyek, bőrfüggelékek eltávolítása történik.

A betegek ellátásban elsőbbséget élveznek az előjegyezett betegek, illetve a sürgősségi beavatkozást igénylő esetek (p.: vérző, akut kórképek) illetve a mentővel érkező páciensek. Az időponttal nem rendelkező betegek érkezési sorrendben a betegirányítóban kapott szám alapján kerülnek behívásra. A rendelésünkre a Call Centeren (tel: 432-9606) keresztül van lehetőségük az időpont kérésére. Sebészeti szakrendelésünkön is van lehetőség időpont kérésre, kizárólag munkanapokon 11 és 13 óra között a következő telefonszámon: 06-1-254-05-45

A szakrendelésünkön traumatológiai, gyermeksebészeti, rheumatológiai ellátás nincs. A mozgásszervi panaszokkal foglalkozó szakrendelésekre beutalót a háziorvos ad! Kérjük, ilyen panaszokkal háziorvosát keresse fel.

A traumás sérültek elsődleges ellátását, csak elsősegélynyújtásként, a szakmai kompetencia és a szakorvos traumatológiai gyakorlatának figyelembe vételével tudjuk vállalni! Baleseti sérülteket a Budapesti Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ ( 1081 Budapest VIII., Fiumei út 17., Tel.: +36 1 299 7700) fogadja. Megértésüket előre is köszönjük!

A végbélből származó vérzés illetve végbéltáji, aranyeres panaszok esetén javasolt a Bajcsy- Zsilinszky Kórház proctológiai ambulanciáján jelentkezni (hétfő, szerda, péntek: 12-14 h) ahova háziorvosától beutaló szükséges.

2022. február 02-től szerda délelőttönként Orthopédiai szakrendelés indult. A szakrendelésekre csak XVII. kerületi állandó vagy tartózkodási címmel rendelkező és kerületi háziorvos által kiállított beutalóval rendelkező betegek jelentkezhetnek előjegyzés alapján. A rendelésre a Call Centeren (tel: 432-9606) keresztül is van lehetőségük az időpont kérésére.

A sebészeti szakrendelés igénybe vételéhez beutaló nem szükséges.

Ugrás a főmenühöz