Minőségpolitikánk

KÜLDETÉSÜNK

Budapest X. és XVII. kerülete, Gyömrő és Monor lakosságának, valamint az ellátási körzetünk és a területen kívülről hozzánk forduló betegek egészségi állapotának az orvostudomány mindenkori állásának megfelelő -a kórház anyagi és tárgyi lehetőségeihez mért – legmagasabb szinten történő javítása.

 

ÉRTÉKEINK

A kórház műtéti és diagnosztikai tömbje lehetővé teszi,hogy korszerű egészségügyi struktúra részeként európai szinten lássuk el a hozzánk fordulókat. Széles skálájú, korszerű diagnosztika, teljes spektrumú műtéti ellátás, jól felkészült szakemberek biztosítják az ésszerű és gyors kivizsgálást, leghatékonyabb terápiát.

 

CÉLJAINK

A minőségi egészségügyi szolgáltatás érdekében hangsúlyt fektetünk:

  • integrált minőségirányítási rendszert (EN ISO 9001:2015, Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok alapon) építünk és működtetünkaz ellátási tevékenységek (prevenció, diagnosztika, terápia, rehabilitáció) minőségének folyamatos fejlesztésére
  • a páciens és valamennyi érdekelt fél igényeinek és elvárásainak megismerésére (elégedettségi vizsgálatokkal), az igények minél magasabb szinten történő kielégítésre, (VIP kórterem–emelt szintű hotelszolgáltatás, menedzserszűrés)
  • a bizonyítékokon alapuló klinikai tevékenység végzésére: az egészségügyi vizsgálatokra, beavatkozásokra, azok értékelésére, az eredmény megbízhatóságára, figyelembe véve a költséghatékonyság szempontjait
  • a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelő: biztonságos adat-és információkezelés
  • strukturális feltételrendszerünk és pénzügyi erőforrások folyamatos fejlesztésére
  • az emberi erőforrások jobb kihasználása és céljaink elérése érdekében folyamatosan és tervezett módon a dolgozók képzettségének, szakmai ismeretének gyarapítása,
  • dolgozóink egyéni ötleteinek, szándékainak érvényre juttatásának segítésére,
  • az esetleges panaszok azonnali kivizsgálásával a szükséges intézkedések megtételére.

A kórház a betegellátás színvonalának emelése céljából figyelembe veszi a Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok (MEES) elvárásait, ellenőrzési szempontjait.
A Bajcsy-Zsilinszky Kórház partnereitől is elvárja, hogy közreműködjenek minőségpolitikájának megvalósításában.

 

MOTTÓNK:

MINŐSÉGCÉLJAINK MEGVALÓSÍTÁSA ÉS FOLYAMATOS FEJLESZTÉSE ÉRDEKÉBEN NÉLKÜLÖZHETETLEN VALAMENNYI MUNKATÁRSUNK ELKÖTELEZETTSÉGE, RÉSZVÉTELE.

Az aláírt minőségpolitika letölthető innen.