Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

Köszönőlevelek

Legfrissebb köszönőleveleink

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

Köszönet a sürgősségi osztály dolgozóinak!

 

Köszönet a Kardiológiai osztály dolgozóinak!

 

Köszönet a sürgősségi osztály dolgozóinak!

Tisztelt Dr. MSc Bodnár Attila Igazgató Úr!

Olvastam, kórházuk szlogenje az orvosi tudományok legmagasabb fokú űzését tűzte ki célul.
A minap a kórház sürgősségi osztályára beutalva megtapasztalhattam munkatársainak kiemelkedő, precíz munkatempóját egy beteg központú környezetben amit orvosaik teremtettek.
Kezdve aznap munkában lévő Dr Nagy Ferencz Attilával aki az ultrahang perceit tette komfortosabbá azzal, hogy elmondta folyamatában hogy mikor mit vizsgál.
Dr Tóth-Fülöp doktornő alapos hasi vizsgálatával,majd ideje korlátja ellenére szintén az eredmény elmagyarázásával.
Egészen, és különös tekintettel Dr Riczu Alexandra doktornő mindenre kiterjedő odafigyelésével és több hete tartó lázam okának minden lehetséges eredetének kivizsgálásával, és okok kizárásával.
Köszönöm a 2016.12.02 sürgősségi osztály orvosi és ápoló csapatának barátságos és kitűnő munkáját! Ilyen csapatot kíván az ember minden kórházi “látogatására”!
Sikerekben gazdag & gondtalan tovább működést kívánok a jövő évre!
Egy elégedett de remélhetőleg mégsem visszatérő beteg.

 

Köszönet a Fül-orr-gége osztály dolgozóinak

A nagyításhoz kattintson az alábbi képre vagy ide

nevtelen-melleklet-00037

Köszönet és elismerés

Tisztelt Főigazgató Úr!

 

Önnek írok, mint az intézmény első számú vezetőjének, ugyanakkor kérem szíveskedjék soraimat továbbítani az illetékes Tisztelt Kollégái részére.

Természetesen, az elismerés és köszönet Önnek is szól, mert amilyen az első számú vezető, olyanok az irányítása alatt dolgozó kollégák!

 

2016.11.21-én Feleségemet bevittem Önökhöz szív koszorúér vizsgálatra, amelynek keretében katéterezésre került sor.

 

Már a portai regisztrációnál udvarias kiszolgálásban volt részünk.

 

Elnézését kérem, hogy név szerint csak egyetlen személyt említek,- akinek a nevét a visszatérő paciensek, jó értelemben, de sokszor említették -. Ez a személy Szigeti doktor, aki a tényleges vizsgálatot végezte.

A szolgálati beosztás alapján nyilván Önök tudják ki volt az osztályos (földszint : IV. Belgyógyászati Osztály Kardiológia …) ügyeletes orvos (fiatal, udvarias, készséges személy volt),- ki volt a műtős-asszisztens (abszolút úriember volt),- és kik voltak a nővérek, akikről szintén csak elismerően nyilatkozhatom.

 

Örömünkre, Szigeti doktor úr nem állapított meg semmi olyan mértékű kardiológiai problémát, ami Feleségem panaszait indokolná, így még aznap hazajöhetett. Külön köszönetünk Szigeti doktor úrnak!

Az esti órákban mentem érte és akkor már az éjszakás nővér volt szolgálatban. Azon túlmenően, hogy egy rendkívül bájos hölgyről van szó, a viselkedése és minta volt.

 

Tisztelt Főigazgató Úr!

 

Köszönet Önnek ezért a korrekt és tisztességes Kollektíváért! Kérem szíveskedjék átadni minden érintett Tisztelt Kolléga részére  nagyrabecsülésünket és köszönetünket!

Valamennyiük munkájákhoz szakmai sikereket, kitartást, erőt, egészséget kívánunk!

 

Tisztelettel

 

Köszönőlevél Dr. Takács Rita Főorvosnőnek és a gasztroenterológia dolgozóinak

A nagyításhoz kattintson az alábbi képre vagy ide

koszonolevel

Köszönőlevél a XVII.Kerület laborjának

Tisztelt Főigazgató Úr!

November 11-én 08.30-kor voltam a XVII. kerületi Rendelőintézet Laborjában, és nagyon elégedett voltam. A Medical Centerbe szólt a beutalóm, de az intézmény a 10-től 15-ig tartó áramszünet miatt reggel már ki sem nyitott. Gondoltam, megpróbálom a Rendelőintézetben. Ott 7-től 10-ig (az áramszünet kezdetéig) dolgoztak.  Annak ellenére, hogy nem oda szólt a beutalóm, és nem volt időpontom, fogadtak. A vérvételnél egy kicsit szédültem, lefektettek, kaptam vizet, nagyon figyelmes és szolgálatkész volt a kolleganőjük.
Nagyon jól esett ez az emberséges eljárás.

Tisztelettel

Köszönőlevél Dr.Ferenczi Miklósnak és Imrei Júliának (és persze a kórház dolgozóinak)

 

Tisztelt Igazgató Úr!

Ezúton szeretném kifejezni hálámat a fent említett doktor úrnak és genetikusnak!
2011-ben ikerterhesen kerültem a tanácsadásra akkor Down-kór gyanúval,majd azt kizárták,de a doktor úr szívfejlődési rendelleneséget fedezett fel (ivemark-szindróma) az egyik babánál.Időpontot intézett nekünk soron kívüll a GOKI-ba magzati UHra.
Igazság szerint nem sok reményt fűztek a babához,és kellett is pár komoly szívműtét,de Dani (ő a szívbeteg) és Dóri jól vannak és igazi mosolyalbum mindkettő.
Akkor mindenki nagyon segítőkész volt,ami akkor mély nyomot hagyott bennem.
Köszönöm

 

Köszönőlevél: ( A nagyításhoz kattintson a képre )

Clipboard01

Legfrissebb köszönőleveleink: ( A nagyításhoz kattintson a képekre )

IMG_1415 IMG_1417 IMG_1418 IMG_1419 IMG_1420 IMG_1421

Köszönőlevél

Tisztelt Belgyógyászati és kardiológia dolgozok,

Nem olyan rég, pontosabban május 29-en vittek be a mentők a sürgősségire mellkasi fájdalmak miatt. Vizsgálatokon kiderült, hogy szív izom gyulladás okozta az érzest.
Itt már fontos megemlítenem, hogy mindenki nagyon kedves és segítő kész volt. Alapos kivizsgáláson estem át.
Szeretném kiemelni az aznap este ügyeletben lévő kardiológust. Rég találkoztam hasnolóval, aki szaktudásával, beszédével így megtudja nyugtatni az embert. Látszott rajta, hogy érti a dolgát.
Összesen két éjszakát töltöttem osztályukon. Kicsit tartottam tőle, de kellemes csalódás volt. A sok rémhír ellenére, hihetetlen kedves, gondoskodó, figyelmes volt mindenki.
Szeretném külön kiemelni az ápolókat. Annak ellenére, hogy milyen körülmények vannak, és hogy egyes betegek mit meg nem enged maguknak, hihetetlen türelmes és kemény munkával végzik a dolgukat.
Minden elismerésem az ott dolgozoké, főleg a betegápolóké. Sajnos, tudom, hogy nincs rendesen fizetve a munkájuk, pedig nagyon megérdemelnék.
Most aktuális volt és azért is gondolkoztam el ezen, hogy a «hála» pénz nélkül, hogyan lehetne növelni a fizetésüket az ott dolgozóknak. Nem néztem utána, de jövőre  utána fogok járni, és ha esetleg fel lehet ajánlani az adóm 1%-át ilyen célra, meg fogom tenni.
Ha még nincs ilyen alap, akkor érdemes lenne elgondolkodni ezen. Bár nem tudom, hogyan működik ez pontosan….
Egy biztos, köszönök mindent, és minden elismerésem az egészségügyben dolgozoké.

Csak így tovább!

Köszönőleveleink: ( A nagyításhoz kattintson a képekre )

3

 

Kép (121)

 

Kép (122)

Köszönőlevél

Tisztelt Bajcsy Kórház Igazgatósága és Urológiai Osztálya!

Tárgy: Köszönetnyilvánítás–/prosztata betegségem és műtétem ideje alatt tapasztaltak során/

Ezúton szeretném köszönetem kinyilvánítani a Dr. Böszörményi- Nagy Géza osztályvezető főorvos -tanár Úrnak és az általa irányított osztály minden dolgozójának, ezenkívül  az aneszteziológiai osztálynak /Dr.Tóth Géza, Dr. Tenki Anna/, kisegítő személyzetnek /tálalós, takarító/ amit tapasztaltam az osztályon töltött 10 nap alatt /2016 04.04-és 2016.04.13./ közötti időszakban.

Külön köszönetet érdemel Dr. Lackó Péter adjunktus Úr-prosztata-rák betegségem aprólékos kivizsgálása során tanúsított odaadó, alapos, aprólékos tevékenysége miatt.

Az osztályon levő tisztaság, rend  külön figyelemre méltó – az ellátás is megfelelő volt ellentétben a médiákban általában elhangzó dolgokkal szemben.

Egykébbként ezen megállapításaim jellemzőek a kórház többi osztályaira is  -sajnos már ismerem a diabetológiát I. bel. osztályt, angiológiát,.labort, a CT és MR vizsgálatokat végző dolgozókat,

Nem véletlen, hogy régebbi kivizsgálásom óta ,több mint 10 éve minden évben az adóm 1%-ommal az UROMED alapítványt támogatom. Nem csalódtam .

Köszönőlevél

Tisztelt Főigazgató úr!

Dr. Hollós Gábor sebész főorvos úr betege vagyok! (Bajcsy Zsilinszky kórház sebészeti ambulancia!) Szeretném, ha tudná, hogy ő nagyon jó orvos, talán a legjobb, és végtelenül hálás vagyok neki, hogy 2016.jan.28.-án megszabadított egy comb lipómától. Egy éve jártam orvostól orvosig, volt kontrasztanyagos Mr vizsgálatom, ultrahangos, és csontizotóp vizsgálatom, de semmi nem mutatta ki a csecsemő ököl nagyságú lipómámat! A XVII,ker.egészségházban találtam rá Dr. Hollós Gáborra! Ő volt az 5 orvos közül ő volt az első, aki tudta, hogy mi okozta a combduzzanatomat!

Megműtött, folyamatos felügyelet alatt álltam, megbíztam benne, soha nem hagyott cserben sem ő, sem Mariann az asszisztense, akinek szintén hálás vagyok, mert ő is sokat segített nekem is és az orvosomnak is!

Hollós főorvos úr kért egy hasi UH-ot, mert nyomásra érzékeny volt az epém. Mint utólag kiderült, epe kövem van, amit célszerű volt eltávolítani, mert sokszor voltak görcseim.

2016.04.04.-én megműtött, eltávolította az epekövemet! Műtét előtt mindent elmondott, hogy mit lehet, majd enni, inni a műtét után! Végig a műtét előtt és utána is figyelemmel kísért, néha még akkor is éreztem a jelenlétét, mikor ott sem volt! 🙂

Nem tudom, hogy lehet-e szavazni az év sebészére, de én szavazok rá!

Ha mást nem is, kérhetném arra tisztelt Főigazgató Úr, hogy szóban elismeri a tudását, nekem ez nagyon sokat jelentene! Mariann asszisztens is, és Erika nővér is nagyon jól végzi a munkáját, így nekik is szeretném megköszönni az áldozatos munkájukat!

Köszönöm szépen még egyszer Önnek is, hogy ezek az emberek ott dolgozhatnak! Ritka kincsek, akiket meg kell becsülni, és a hálát adok az égnek, hogy megismerhettem őket!

Kitartást és jó munkát kívánok nekik, és Önnek is Főigazgató úr!

Egy-két jó szó biztos jól esne nekik, mert az ember csak úgy tud jól dolgozni, ha elismerik a tudásukat, tehetségüket, és néha többet ér mint egy fizetés emelés, de ha lehet, akkor azt is megérdemlik. 🙂

 

Köszönőlevél

T. Kórház Vezetősége!
Dr.Bodnár Attila
Főigazgató Úr részére!

Húsvét hétfőn sürgősségi ellátásra mentem a Fül orr gégészetre,ahol Dr. Sebők Julia doktornő

fogadott, és ellátta a gennyes arcüreg gyulladásom.

Sőt be kellett feküdnöm 3 napra,és egy kisebb műtéten is átestem.

Az utóbbi időben sajnos több kórházban jártam, de ilyen emberséget és ilyen kedves ellátást sehol nem tapasztaltam.

Köszönet a doktornőnek és az osztály dolgozóinak a maximális emberséget, amit irányomban mutattak.

Amennyiben módjukban áll kérem ,hogy az osztályt, illetve a doktornőt részesítsék dicséretben.

Még egyszer köszönöm az emberséget, és a gyors és magas színvonalú ellátást.

 

Budapest 2016.Április 1.

 

Köszönőlevél

Tisztelt Főigazgató Úr!

Köszönetemet és maximális tiszteletemet szeretném kifejezni Önnek és az Ön irányítása alatt működő kórház szemészeti osztályán megtapasztalt ember és beteg centrikus odaadó munkát végző csapat valamennyi tagjának.

Külön köszönet Dr. Kerényi  Ágnes Főorvos Asszonynak aki úgy szakmailag mint emberileg példaképe lehet sok,  sok kórháznak.

Hatalmas leterheltsége mellett is úgy érzi az éppen aktuális beteg, hogy őt itt embernek is tekintik, a Főorvos Asszony valamennyi betegét kedves szavakkal üdvözli.

Egy szóval úgy érzi az ember (a beteg),hogy ő itt fontos.

Ilyen orvos a jelenlegi egészségügyi helyzetben aranyat ér, csak sajnos kevés ilyen orvos ember van napjainkban.

Reméljük a példamutatás ragadós és ez a helyzet jóra fog fordulni.

Szívből köszönöm Önöknek, hogy a fentieket megtapasztalhattam.

Tisztelettel kívánok sok sikert és jó egészséget!

Köszönőlevél

Tisztelt Főigazgató Úr!

Köszönetemet szeretném kifejezni Önnek, és az Ön által vezetett
kórház orvosainak, ápolóinak a lelkiismeretes, odaadó
munkájukért.

Közel két éve tartó, az embert felőrlő fájdalommal járó
betegséggel kerültem az Ön kórházába 2016 február elején, és
távoztam gyógyultan február végén.
Számomra, aki a fájdalomtól megjártam a pokol legmélyebb bugyrait
is, ez valóságos csoda.

Az orvosok többet is tettek, mint ami elvárható lett volna.
Külön is szeretném kiemelni Dr. Nagybaczoni Béla főorvos urat,
akit a szívem működési zavaraival “terheltem” több héten át,
amit Ő nagy nyugalommal, megértéssel, az abszolút szakmai tudás
birtokában eredményesen kezelt.

Hálámat és köszönetemet fejezem ki Dr. Bányász Zsolt főorvos
úrnak, a sebészeti osztály vezetőjének.
Olyan terápiát alkalmazott, aminek eredményeként a sebeim
látványosan gyógyultak, és a korábban “marék szám” szedett
fájdalomcsillapítókból egyetlen szemet sem kellett beszednem a
huszonhat nap alatt.

Az osztály fiatal orvosai is meglepően felkészültek.
Tallósy Bernadett doktornő rendkívül lelkiismeretesen, nagy
hozzáértéssel kezelte a sebeimet.
Bár lehet, hogy nem tanítják az orvosi egyetemen, de egy szép nő
mosolya is “gyógyít”. 🙂

A nővérek figyelmesek, segítőkészek, még éjszakai műszakban is
fáradhatatlanok.
A sebészeti osztály VIP részlegén magasan képzett, diplomás
ápolónők teljesítenek szolgálatot.
Kórházban senki nem szeret feküdni, de Laurával és Csillával
öröm volt “lehúzni” egy-egy 12 órás műszakot:)
Jónéhány “beugró” nővérrel is találkoztam,  akik
helyettesítették a részleg ápolónőit, de róluk is csak jót
mondhatok el. Mindenki kedves, segítőkész és jól felkészült
volt.

Főigazgató úr büszke lehet, hogy ilyen csapat élén áll.

További munkájukhoz sok sikert kívánok!

 

 

Köszönőlevél – A nagyításhoz kattintson ide

Köszönőlevél

Köszönőlevél – A nagyításhoz kattintson ide

köszönőlevél

Mellrák klub köszönőlevele

 

Szabó István Magyar Honvédség Vezérőrnagy, Parancsnok köszönőlevele  – A nagyításhoz kattintson ide

Köszönőlevél MH

Köszönőlevél – A nagyításhoz kattintson ide

Köszönőlevél

Bóna Zoltán országgyűlési képviselő köszönőlevele

 

György István köszönet nyílvánítása

Tisztelt Bodnár Attila Főigazgató Úr!

 Szeretném hivatalosan is megköszönni Dr. Vajda Erika áldozatos munkáját.

Az ötvenegy évem alatt megfordultam jó pár orvosnál és kórházban, van tapasztalatom jó és rossz egyaránt.

De eddig sajnos nem volt ennyire pozitívan kiemelkedő véleményem egyetlen gyógyító tevékenységet végző osztályról vagy dolgozóról sem.

Hangsúlyoznám eddig.

Nem rég nehéz légzéssel , hörgőszűkülettel kerültem a Doktornőhöz.

Kiemelném empatikusságát, kedvességét, figyelmességét szakmai rátermettségét és elkötelezettségét.

Soha nem találkoztam még olyan orvossal, aki ennyire tisztelné és komolyan venné hivatását a gyógyítást.

Úgy gondolom, ez minősíti a Bajcsy-Zsilinszky Kórház munkáját és emberekhez való hozzá állását és Dr. Vajda Erikát is objektíven és reálisan, túlzások nélkül.

Nagyon köszönöm Dr. Vajda Erika messzemenően kiemelkedő segítségét.

 

Tisztelettel egy hálás beteg

György István

2015.10.27

Budapest

Smid Zsolt köszönet nyilvánítása

Tisztelt Igazgatóság.

Súlyos szemproblémával kerültem az Önök Intézményébe. Több
szemészeti operáción estem át más intézményekben, de a
problémám nem szűnt meg, sőt odáig jutottunk, hogy az én szememen
már

nem lehet segíteni. A helyzetem nagyon súlyos volt, mert a jobb
szememre nem látok, a bal szememen is kezdtem elveszíteni a
látásomat. Ezek után szerencsémre eljutottam Kerényi Főorvos
Asszonyhoz. Több hónapos kezelések után került sor egy
endothelialis keratoplasztikára, egy lencsebeültetésre és egy
pupilla plasztikára. A műtét után két héttel már látom a
színeket, az alakokat és biztonságosabban tudok közlekedni és ujjra
van remény. Szeretném megköszönni a Kerényi Főorvos Asszonynak a
maximális szakmai tudását, emberségét és áldozatos munkáját. Ez
úttal szeretnék köszönetet mondani a Bársony Főorvos Asszonynak
és a szemészet minden orvosának  a lelkiismeretes, odaadó,
hozzáértő munkájukért. Köszönet illeti a szemészeten dolgozó
nővéreket, hogy fáradtságot nem ismerve szeretettel dolgoznak éjjel
nappal. További munkájukhoz kívánok sok sikert és jó egészséget.

Köszönettel

Smid Zsolt

Hegedűs Erika köszönet nyilvánítása

Tisztelt Dr. Bodnár Attila főigazgató úr!

2015.06.16-án, 15. hetes terhesen, – korom miatt – korion biopsziát
végeztek nálam az intézményükben. Az egész csapat, a
tanácsadástól egészen a mintavételig figyelmes, kedves maximális
hozzáértésről adott tanúságot, ami állami intézetben manapság
sajnos meglepő. Ferenczi doktor úr, Varga-Horgosi doktornő, és a
műtőbeni segédek, mind-mind nagy odafigyeléssel és empátiával
foglalkoztak velünk. Külön köszönetet szeretnék mondani Imrei
Júliának!

Sajnálatos módon, valószínűsíthetően a beavatkozás miatt a 17.
héten elfolyt a magzatvizem, és elveszítettem a kisbabát.

Orvosom Varga-Horgosi doktornő, Ferenci doktor, és Imrei Júlia is
megkeresett ott tartózkodásom ideje alatt, és együttérzésüket
fejezték ki.

Júlia a kórházban töltött 2 és fél nap alatt számtalanszor
látogatott meg, amíg esélyt láttak a baba megtartására tartotta
bennem a lelket, a terhesség befejezte után pedig bíztatott és egy
szebb jövőképet próbált elém vázolni.

Sohasem találkoztam még senkivel, aki pusztán emberségből ennyi
együttérzést, ennyi odafigyelést tanúsított volna a másikkal
szemben. Rengeteget segített nekem lelkileg, nem tudom eléggé
megköszönni azt, hogy a legnehezebb percekben velem volt.

Minden elismerésem a Bajcsy kórház genetikáján dolgozó,- abban
résztvevő kollégáknak!

Üdvözlettel:

Hegedűs Erika

 

Pokó Gábor köszönőlevele

Tisztelt Igazgatóság!
Az utóbbi időben egyre gyakrabban találkozok olyan
emberekkel, akiket Önök orvosai kezeltek és nagyon meg
vannak elégedve a munkájukkal. (Pedig régen elég rossz
hírek is keringtek a Bajcsy kórházról) A sors úgy hozta,
hogy az utóbbi hetekben személyesen is kénytelen voltam
igénybe venni, előbb az Egészségházi szakrendelő
intézetüket, majd pedig a kórház szemészeti osztályát.
Már a szakrendelőben is kellemes meglepetés ért, mert a
szemész főorvos (Dr Gábriel István) nagyon udvarias volt és
rövid idő alatt kikezelte a szemgyulladásomat. Utána volt
még egy kis kinövés a szempillámon, amivel beutalt a kórház
szemészetére. A szemészeten szintén nagyon udvariasan és
kedvesen egy doktornő (Dr András Bernadett) megoldotta ezt a
kérdést, pillanatok alatt leoperálta a kinövést, és még meg
is nyugtatott, hogy minden rendben van.
Köszönöm a kórház kollektívájának, hogy ilyen nemes szellem
uralkodott el szinte az egész kórházi személyzeten.

Tisztelettel:

Pokó Gábor

Ezúton szeretnék gratulálni Önöknek.

Édesapám, édesanyám illetve magam is részt vettem a kórházukban
elérhető menedzserszűrésen.

Ritka, hogy ennyire kedves, segítőkész egészségügyi
szolgáltatásban lehessen része az embernek Magyarországon, egy
közkórházban.

Szeretném kiemelni Károly Beátát, aki tökéletes választás.
Kiemelkedően kedves és rettentő profi módon volt segítségünkre.
Amennyiben lehetőség adódik kérem mindenképp jelezze a programban
résztvevő orvosok, nővérek fele, hogy roppant magas színvonalat
képviselnek mind emberi, mind szakmai szempontból.

Úgy gondolom, hogy alapvetően a magyar kultúránknak nem része a
dicséret, hajlamosabbak vagyunk csupán kritizálni. Emiatt gondoltam
úgy, hogy mindenképp jelezni szeretném Ön felé, és a többi
kórházi dolgozó felé is, hogy mennyire elégedettek voltunk azzal,
hogy Önöknél vettük igénybe az említett szűrési
szolgáltatásokat.

Köszönettel:

Doma Zdenka

Ugrás a főmenühöz