Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Budapesti
Bajcsy-Zsilinszky Kórház és rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

EGÉSZSÉGKÁRTYÁVAL ONLINE A GYÓGYULÁS ÚTJÁN

 

IMG_2190A Bajcsy –Zsilinszky Kórház és Rendelő Intézet egy, még Magyarországon is egyedülálló, új, korszerű informatikai rendszerrel valósítja meg a páciensközpontú  egészségügyi ellátást. Az egészségkártya lényege, hogy mindazok, akik a kórházban ellátást kapnak a honlap és a kártya segítségével bárhol és bármikor hozzáférhetnek leleteihez, papírjaihoz akár a saját otthonukban.

Hamarosan indul az Egészségkártya tesztüzeme a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban augusztusban indul a tesztüzem. Minden ember személyes érdeke, hogy a korábbi egészségügyi ellátásaival kapcsolatos információk állandóan rendelkezésre álljanak, hiszen ez nem csak az ő kényelmüket, hanem sok esetben a kezelést végző orvosok munkáját is segíti. A 2015. június 22.-én megrendezett sajtótájékoztatón Dr. Bodnár Attila, a kórház főigazgatója elmondta, hogy a Bajcsy – Egészségkártya nem csak a már meglévő, keletkező kórházi kórházi dokumentumok gyűjtőhelye, amely megkönnyíti a nem beutaló köteles vizsgálatok időpont foglalását,  gyanakkor a betegfelvételt is meggyorsítja.

Az EgészségkártyIMG_2217a Kft. nevében Dr. Ménesi László prezentációjában arról beszélt, hogy ezzel a korszerű megoldással a háziorvosoknak is könnyebb lesz, hiszen a betegeket a kártya segítségével elektronikusan is be tudják utalni vizsgálatra, és az oldal segítségével a leleteket is meg tudja kapni. Ezzel egy időben a páciens a www.egeszsegkartya.com portálon keresztül saját felhasználónévvel és jelszóval belépve meg tudja nézni saját dokumentumait. Az oldalon személyre szabva az is beállítható, hogy melyik orvos milyen leleteit láthatja.
A XXI. század és az okostelefonok korában már nem csak a plasztik kártyán, hanem megfelelő eszközzel akár egy mobil applikáció segítségével is lehívhatják a páciensek adataikat, leleteiket, akár zárójelentésüket. Az egészségkártya oldalra regisztrálni, belépési nevet és jelszót, valamint az oldalhoz tartozó kártyát igényelni a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben lehet a program indulását követően.

Ugrás a főmenühöz