Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

Bajcsy karácsony 2019

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet a hagyományoknak megfelelően idén is megtartotta évzáró karácsonyi ünnepségét

Dr. Bodnár Attila főigazgató köszöntője indította a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet valamennyi dolgozója részére rendezett karácsonyi évzáró rendezvényét. Az ünnepség lehetőséget adott arra, hogy egy „pillanatra megállva” közösen visszatekintsenek az elért eredményekre.

Karácsonyt ünnepeltek a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Rendelőintézet dolgozói december 12-én.

A meghitt, bensőséges hangulatú rendezvényre nemcsak a kórház dolgozói, hanem az intézethez tartozó X., XVII. kerületi, valamint a monori és a gyömrői szakrendelő munkatársai is hivatalosak voltak, valamint a Bajcsy együttműködő partnerei.

Dr. Bodnár Attila főigazgató ünnepi beszédében kiemelte a közelgő ünnep fontosságát, és megköszönte az intézet minden munkatársának – orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, az igazgatóság dolgozóinak, a hátteret biztosító személyzetnek – egész éves áldozatos munkáját.

Az ünnepség egyben évzáró rendezvényként lehetőséget adott az elért eredmények számbavételére, a sikeres projektek és főbb beruházások áttekintésére.

„A 87 éves Bajcsy Kórház történetének alakításában Önök mindannyian részt vesznek, részt vállalnak a nehézségek leküzdésében, a sikereink elérésében. Új kihívásokat keresni, újabb sikerekben osztozni – ezt kérem Önöktől az elkövetkezendő esztendőben is. ” –zárta beszédét dr. Bodnár Attila főigazgató, a vezetőség nevében is áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánva valamennyi dolgozónak. 

Az ünnepi beszéd után Détár Enikő és Ladinek Judit, a Madách Színház kiváló művésznői, akik a Dívák elnevezésű formációjukkal idén lettek 18 évesek, színvonalas műsorukkal szórakoztatták a vendégeket.

Az évzáró karácsonyi rendezvény vendéglátással zárult.

 

Ugrás a főmenühöz