Ugrás a tartalomhoz Ugrás a kórház címéhez Ugrás a kórház telefonszámaihoz Ugrás a kereséshez

Budapesti
Bajcsy-Zsilinszky Kórház és rendelőintézet

Bejelentkezés Intranet

A Magyar Tudomány Napja 2019

A Magyar Tudomány Napja a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben

2019. november 19.

 

Dr. Bodnár Attila főigazgató elnökletével A szülészeti-nőgyógyászati ellátás fejlődése a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban: új módszerek, új eredmények címmel tudományos ülést rendeztek.

A Magyar Tudomány Ünnepe, a Magyar Tudományos Akadémia által 16 éve minden év novemberében megrendezett országos és határon túli programsorozat. Az eseményfolyam hagyományosan egy központi gondolat köré szerveződik, amely közös szempontként érvényesül a rendezvény témaválasztásaiban és előadásaiban.

A 2019. évi Magyar Tudomány Ünnepének mottója az „Értékteremtő tudomány”.

Ennek szellemében a Bajcsy Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet által rendezett konferencián hat előadást láthattak-hallhattak az intézet elismert orvosaitól, ill. külső előadótól.

Az előadások vezérfonala a meghirdetett tematika szerint a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Szülészeti – Nőgyógyászati Osztályának új módszerei és azok eredményei bemutatása volt.

 

A tudományos ülésre az intézet valamennyi dolgozója mellett meghívták az egészségügy vezetőit, házi orvosokat, védőnőket és az együttműködő partnereket.

 

Dr. Bodnár Attila főigazgató beszédében külön hangsúlyozta a tudás megszerzésének, alkalmazásának és továbbadásának fontosságát. Ez a hármas maradandó értéket képvisel az intézet életében.

 

 

Ugrás a főmenühöz