Sebészet

Sebészet

Budapest 1173 Ferihegyi út 95. fsz. Telefon: Sebészet: 06-1-254-05-45, mellék: 4545

Beosztás Név

mb. vezető Főorvos Dr. Varga Gyula

Vezető asszisztens Hell Tamásné

Vezető helyettes asszisztens Balla Nauzika

Asszisztens Balogh Irén
Sinkáné Bagó Tímea
Kissó Lászlóné

Röviden az osztályról

A felnőtt sebészeti járóbeteg szakrendelés két műszakban történik hétfőtől péntekig. A délelőttös műszak 8-14 h-ig, a délutános műszak 14-20h-ig tart. Bejelentkezés a rendelési időt megelőző egy órával előbb (19 óráig) lehetséges. A rendelésen folyó munkát a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Sebészeti Osztálya szakmailag felügyeli.
Június 16-tól augusztus 31-ig hétfőtől csütörtökig: 8-16 óráig pénteken 8-14 óráig van rendelés.
Tekintve hogy az orvosok rendelési ideje kórházi elfoglaltságuktól is függ, a rendelésen való megjelenés előtt tanácsos erről telefonon tájékozódni.

Egy héten háromszor, hétfői, szerdai és csütörtöki napokon, előjegyzés alapján kisműtéteket végzünk. Az ambuláns műtétek alkalmával bőr alatti kötőszöveti elváltozások, faggyúmirigy ciszták illetve bőrgyógyász javaslatára bőrdaganatok, anyajegyek, bőrfüggelékek eltávolítása történik.

A betegek ellátásában elsőbbséget élveznek az előjegyzett betegek, illetve a sürgősségi beavatkozást igénylő esetek (pl.: vérző, akut kórképek) illetve a mentővel érkező páciensek.
Az időponttal nem rendelkező betegek érkezési sorrendben a betegirányítóba kapott szám alapján kerülnek behívásra. A rendelésünkön megjelenő és kontrollra visszarendelt betegeknek mi adjuk az előjegyzési időpontot, míg az új betegeknek a Call Centeren (tel: 432-96-06, 432-96-07, 432-96-08) keresztül van lehetőségük az időpont kérésére.

A traumatológiai esetek ellátását csak Dr. Varga Gyula baleseti sebész főorvos rendelési idejében, (hétfő, szerdán délelőtt és délután illetve pénteken csak délelőtt) tudjuk biztosítani.

A sebészeti szakrendelés mozgásszervi betegségekkel nem foglalkozik! A mozgásszervi szakrendelésekre beutalót a háziorvos ad! Kérjük ilyen panaszaival háziorvosát keresse fel.

A szakrendelés igénybe vételéhez beutaló nem szükséges.